Siapa prnah alami ovulation cramping?

Saya dah dpt positive opk semalam, harini dpt peak opk. Pastu ade rasa cramp2 manja kat belah kiri perut. Mcm sengugut manja camtu.

Siapa prnah alami ovulation cramping?
2 Balas

Sy since bljr dh perasan ad ovulation cramping. Sbb skit sgt, dr bg yasmin n wktu tu dh ad symptom pcos. 3 tahun mkn yasmin, sblum khwin stop. N bila stop mmg rse blk. Maka bermulalah rawatn pcos dgn metformin pulk sbb nk ttc.

1y ago

Yeke.. saya x sakit sngat. Manja2 camtu je. Rasa x rasa camtu je…Harini dah xde dah. Smlam je ada.

normal