TTC

Saya dah delay 11 hari. Semalam saja check opk, tgok2 result cmtu. Pagi td, try test gne upt tp 1 line saja. Mengikut saya, mcm nmpk line tp samar2 yg amat. Tak pasti laa kalau saya terlalu berharap ke apa smpai nmpk ada line? Btw, dh 2 hari ni rse cramp kt bahagian bawah tu mcm nk jatuh rsenya, nipples way too sensitive n breast kdg2 berdenyut, husband ckp breast saya seems besar n bdn dedor(panas2 suam) padahal kte rse biasa je.. hahar. Apa pendapat semua kt sini?

TTC
6 Balas

Try lgi cek..mcm positif tu

4y ago

In shaa Allah sis.. tp update erkini, check td xde line plak. Xtau laa kte🤷‍♀️