Dip n tell?

Nak tanya , upt dip and tell ni ada kemungkinan evapline tak mcm upt2 murah? Saya sptutnya hrini period. Tp still kosong. Dh tiga pat hari ni breast sakit , rasa berat . Tdi test upt . Brand dip and tell. Nmpk mcm line faint line. Xpasti lahh mata sy kot. Test cuma nak kepastian sbb sblum ni xprnh rse sakit breast cenggini 😅#ingintahu #seriusnanya

Dip n tell?
9 Balas

Mana2 upt camni pun mmg boleh evap line (kecuali digital). Sbb tu instruction dia suruh kita tgk result within 15 mins. Kalau period regular lewat sehari dah nampak double line terang sbb dip&tell very sensitive. Tp depends juga pada hcg level badan masing2

Last time saya gugur sbb saya guna dipntell ni tak naik line pun. Tapi sebenanrya saya pregnant. Mungkin hormon HCG saya kurang. Nanti puan cuba lagi or guna different test pulak. Sebab setiap test ni lain sensivitinya.

sya pon sma mcm sis, gna upt dip n tell jgak, sya dh 2bulan xperiod, hari ni terasa nk check upt tpi nmpk mcm -ve jaaa, spa pnah jdi mcm ni, nk kna tgu smpai bila plk check upt ni..

sy pun mcm awak jgk guna dip n tell keluar result sm, lepas tu sy guna strip naik 2 line laju n pekat, now sy dh 6w alhmdulilh❤️awak guna la yg lain nye try waktu pagi nnt❤️

Tu naik line elok2 terang x preggy sis. Upt dip n tell ni bagus dulu sy test sekali ja naik terang line..takpe nanti test lagi sminggu.

dip and tell is one of the accurate upt, other than clearblue. awk blh repeat semula lps seminggu delay period.

7mo ago

baik2.. terima kasihh

saya guna yg ni juga lewat period 3 hari double line sngat terang

6mo ago

Sama sy,kalau period teratur ok je rasanya.

haii sis.. result mcm mna.. btul pregnant x

6mo ago

ouhh.. moga allah kurniakan baby secepatnyaa aamiin insha allah

Try Tunggu seminggu lagi or 2 minggu .