Pregnant ke?

Saya dah cuba 2 kali upt tetap positive+ , betul ke saya pregnant, saya dah 4 weeks tpi tkde alahan lagi mcm muntah ii, patut ke saya check sekarang? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

Pregnant ke?
31 Balas

Tahniah awk pregnant... Saya dh 2khamilan.. bila test upt & taw time tu alahan teruk dtg... No 2 kli nie sya xtw pregnant sbb ada PCOS.. tp akhir sya check jgk sbb trse mcm alahan teruk mcm ank no1.. dan yea.. btl.. sya dh pregnant time tu 7mgu dh.. now dh 20mgu