Pregnant ke?

Saya dah cuba 2 kali upt tetap positive+ , betul ke saya pregnant, saya dah 4 weeks tpi tkde alahan lagi mcm muntah ii, patut ke saya check sekarang? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

Pregnant ke?
31 Balas

klu tgk gambar tu..taniah sis..sy individu yg tk da alahan sis..tk da mual..pening pon biasa2 je..smpai sekarang tk da alahan cuma dah nk masuk trimesters 3 nie penat sikit..makan ke apa..semua okay..yg tak suka mkn pon jd suka..alahan nie jgn disebut dan jgn diminta..sy tk ada tp tgk org lain kesian sbb kadang teruk sgt..sis mkn folic asid k..don't stress, jga kandungan leklok..jgn wat keje berat2 dah k..nanti da masuk 8 week leh g klinik tuk scan..take care sis❤️