First Pregnant

Saya Dah 8Weeks Memang Takda Selera Makan Langsungg , Macam Mana Ya Nak Buat Bagi Ada Selera Makan Balik? Rasa Sedih je selera makan takde tapi duk lapar jaa ?

45 Balas

Sama la . Kita makan sikit ja tp kerap . And paling sukar masa awal kehamilan , bila hidu suami memasak ja , rasa mual . Tak tahan sgt . Morning sickness lg kuat sgt . Syukur skg dh masuk week12 , nafsu makan meningkat , tp kena berjaga juga 😊😊