First Pregnant

Saya Dah 8Weeks Memang Takda Selera Makan Langsungg , Macam Mana Ya Nak Buat Bagi Ada Selera Makan Balik? Rasa Sedih je selera makan takde tapi duk lapar jaa ?

45 Balas

Huhu same lah sis .. makan sikit pun boleh lah asalkan ade jugak makan utk tenaga . Sy tak lalu dgn nasi tgok nasi je mcm nk muntah .. mkn lauk2 je laa smpai rase da nak muntah tu stop .. huhuhu asalkan ade isi sikit .. dlm perut pn nak mkn jgak .. pastikan folic acid gn susu tak skip laa sbb awal2 fasa sgt penting utk perkembangan baby .. try google kesan tidak mengambil folic acid ketika hamil .. ok sis