Nak tanya

Saya dah 8minggu..tapi scan tak nampak jantung..tapi kantung n janin ada..minggu lepas dah pergi hospital..doc suruh tunggu 2minggu lagi..sebelum pergi scan ada keluar macam coklat + darah bercampur dalam keputihan..tapi sikit je..sampai sekarang takda darah ke apa yang keluar..ada ke pernah jadi mcm saya ke?

4 Balas

Sy pun sama. Aritu scan x nampak hb lg. Tp janin da nmpak. Repeat scan lg 2 mggu. Hrp ada rzeki.