Confuse pregnant ke tak

Saya dah 5 hari miss period, dan sye da check UPT, positive tapi kabur. Saya check lagi guna clearblue dia tulis pregnant, tapi pergi check klinik doctor ckp sye clear negative. UPT test saya buat dkt rumah ni salah ke? Tp saya da 5 kali check upt. Lima2 kali tu result sye positive. Sye jadi down and sedih bila doctor ckp sye negative 😭

Confuse pregnant ke tak
6 Balas

awal sangat dr nak detect tu. in shaa Allah sis pregnant tu cuma kandungan masih awal sangat so memang dr tak boleh nak declare sis pregnant. sis keep celup upt sampai terang. kalau betul pregnant, makin hari makin terang upt tu☺

2y ago

Hari-hari dok risau tak senang duduk fikir pregnant ke tak ni. Haha. Takut sbb dah pernah ade history misscarriage at week 6 😭