ada cara ke taknak naik berat badan sangat?

saya dah 5 bulan. tapi tiap bulan berat naik 2kg.. kena jumpa doktor lagi 2 minggu.. selang 1 hari kena ambik bacaan tekanan darah utk review.. ada cara ke taknak naik berat badan sangat?

1 Balas

mgkn sis kena bykkn makann yg berkhasiat. dktr x suggest apa2 food drink yg dpt membantu ke? kalau saya, sy suggest fruit instead of snack, buah kurma & kekacang. makan dlm quantity seket tp kerap dgn makanan yg berkhasiat. air mineral jgn lupa sis utk mnm. yg btl2 mineral. bukan air masak yg kita masak dlm kettle.