Takut Bersalin

Saya dah 39weeks,Belum ada tanda tanda nak bersalin. Minggu depan dah kena serah diri dan induce. Risaunya saya

10 Balas

Sy dah 40 w 3 day😁jumaat ni serah diri,patut khamis.risau gak tp sbb dah biasa,2 kali mengandung sblm ni,mmg kandungan overdue. Dah rasa czer n normal.induce xpenah rasa lagi walau dktr dah plan sbb dah turun darah(anak no2). Harap semuanya dipermudahkn

Rajin2 pujuk baby biar cepat2 keluar boleh main sama nanti. Mcm tu la sye selalu pujuk anak sye masa dlm perut last2 dia keluar 2 minggu awal

Sy pon 39 mingu..baby tak nak keluar lg..baby first..perut kerap juga mengeras tp tak da tanda lg nak bersalin

Saya pun dah 39week 6day , kalau tk branak jugak isnin ni kena pksa emmmm

Sama lar saya.... Nk kena induce.. Ahad ni kena admit... Neveeessss....

sama la sy pun.. 39 weeks 2hari.. lagi 5 hari nk kena serah diri jgak..

saya pun dah 39 weeks due 30hb ni belum keluar apa2 tanda lg 😅

Doa byk2. Insyaallah. Pujuk2 bby lam perut. Sembang2 dgn bby..

Saya 38w2d...hrni serah diri🤭🤭..takut jgak

Jangan stress..doa banyak2..makan kurma..