Ibu ii dah sedia Kee nak bersalin nanti dan ibu sekarang ni dah berapa weeks mesti tak sabar kan

Assalamualaikum ibu ii bakal bersalin nanti semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti Yee dan doakan Sya semoga mudah bersalin nanti sekarang ni saya dah 34 Weeks 6 dasy sakit di bahagian belakang dan perut bawah belum ada tanda ii lgi Baby pon asyik mengeras dah kurang gerak dah sekarang ni asyik buang air besar Jee tanda ii pon xde lagi ni risau #firstbaby pertama

2 Balas

saya skrg 33w lebih

36 weeks 2day