36 weeks ??

Saya dah 36weeks pregnant..Dah ada tanda² mahu bersalin..minta semua doakan semoga segala urusan saya nanti dipermudahkan ye mommies semua ..?

30 Balas

Bestnye dh ad tanda2 nk bersalin...sy ni xthla bl dh msk 38w dh blm lg ad tanda2...nk kt xbyk gerak,aktif je bt kj rmh n senaman bagai,smpaikan jiran tya kita xpenat ke tgk asyik bt kj je...haiyaa kita ni bt kj nk srh senang bersalin nti

4y ago

sma la ank p1 dlu sy xda tanda 37w 5d kena induce sbb mslah tekanan darah.. yg skrg sy mst bsalin sblm 39w kalo x ckup tmpoh doc bg 39w mst induce lg utk ank k2 ni..sbb msalah berat baby besar d dlm 😣