Buka Buku Pink

Saya dah 34weeks3days tak buka buku pink lagi sebab complicated single mom issue, rasa misi marah tak 🥺 edit : Thanks mana mummy yang suruh p buat buku skrg alhamdullilah dh buat, anak pun dh nk msuk 2 bulan hehehhe terimakasih! 🥰🥰

Buka Buku Pink
14 Balas

salam sis, pergi je bukak buku pink tu . nurse/doc takkan marah . kita sekarang fikirkan kesihatan + keselamatan ibu n baby je . awak kalau tak bukak buku pink, susah awak nanti nak buat mykid anak . tolong sis, buat buku pink secepatnya ya 🌼

pergi jek sis, xperlu risau sal nurse bsing ke x..kesihatan beby lebih utama, nnti susah nak brsalin klu xde buku pink, xde detail pape semua,jadi pape komplikasi time brsalin doc leh standby sbb dh ade detail kita sume dlm tu kann.. 😊

Siapa nak peduli single ke double mum sis..buku pink once preggy kena cpt2 buka nanti senang nak track pregnancy..skrg mmg lambat bebeno sis..govt mmg kena “maki” ler, private x hal🙋🏻‍♀️

sy pun rase tkut bila lmbt wt buku pink tpi Alhamdulillah.. pegi ii nurse x mrh pun dorang lgi bgi nasihat buat kita lgi semangat.. sy buat buku pink 26week 5day

pegi je...klo misi mrh...xleh wt pe...biar kn je laaa.. drpd duk takut2 mcm nii..bahaya pape jd nt nk brsalin ke apa ke...nk buat mykid pom sush nt

klo misi marah , tebalkan telinga je .. tp nk taknak kene cepat buat buku pink sbb bnyak benda kk nk check ibu pregnant ni ..

Mmg kna mrah sbab lmbat buat bku pink...kalo soal single mom tu,misi xkan bsing2..

Kene marah ke tak nanti hadap je.. Yg penting kne buat buku pink.. Buku tu penting sgt2

misi mrah skjap je..nty kalo g hosp xde buku pink lagi naya sis

p jak.. aku pn lewat buka buku 😂😂 takut punya pasal skli cek dh 34w..