Cara buka buku pink. Mummy to be

Assalamualaikum Mummy² semua. Maaf, tumpang tanya, sekiranya nak buka buku pink perlu p scan dulu ka ? .. saya tiada pengalaman . Kemarin hadir klinik desa untuk buka buku pink, tapi staf klinik tak nak bukakan buku atas sebab saya tak p scan lagi ( conform pregnent ) .. . Boleh bantu saya tak , maklum macam mana proses sebenar nak buka buku pink. Saya buntu .. ada yang info saya tak perlu p scan

3 Balas

Alami benda yg sama. Blur kita. Dah la beratur panjang 😅 lepastu suruh scan kt luar bru dtg ke kk semula untuk buka buku. Tpi kena book trikh secara on9.

setiap kk prosedur xsama. So kalau kk awk suruh scan, better awk gi scan. Lps dh scan, call kk utk booking date. Bwk sekali gmbr scan tu.

4y ago

ok. terima kasih ye bantu saya

time saya mula2 tau pregnant..saya mmg scan dlu kat swasta...pastu baru g kk tunjuk..n trus checkup.