Buku pink...

Assalam n good day mommies...nk mnta opinion, saya dh 12weeks tap lum p buka buku pink d KIA...so, haruskah saya p buka buku pink juga sbb ms check pregnancy aritu wat d private n plan nk teruskn check up d c2. Thanks in advance. ..

2 Balas

Waalaikumussalam, terpulang sis. Kalau nak teruskan di private pun boleh. Private tak perlu buku pink. Tapi kalau nak buat dekat dua2 kk dan private lagi bagus. Buku pink kk details. Tapi private lebih mudah, tak perlu tunggu giliran lama. Scan pun kerap. Dua2 ada Pro and cons dia

12 w dah boleh bukak buku pink sis .ada sesetehaj KK 6w dah boleh bukak . .saya rasa better sis bukak buku pink before 3 month sebab nnt kalau lewat lewat nurse marah😅