32weeks

Saya dah 32 weeks . Skrg dah mula rasa sakit dada . Mcm sendawa x lepas tu . Ssh nak tdor . Sampaikan rasa nak menagis . Pukul 3 pg baru boleh tidur . Sakit badan yg melampau . Ibu2 rasa mcm ni juga x . Atau ada yg lagi teruk ?

1 Balas

Sy pon. Lg2 kalo makan byk. Mslhnya xleh nk control. Asyik lapar je. So malam2 kena urut dlu kat blkg. Keluar angin baru bleh tdo. Kdg2 rasa mcm susah nk bernafas. Start 30 weeks rasa camtu