Pregnant ke ni?

Saya dah 2bln xsetubuh dgn suami. Skrg da lewat 15hari. Arini bt upt, Tgk2 samar plk line pertama. Boleh ke pregnant klu xsetubuh hmpir 2bln??

Pregnant ke ni?
10 Balas

Takut mmg dh lama lekat, sapa tau…boleh try guna clearblue yg digital Kalau mampu…Kalau mmg naik pregnant, lekat la tu…

try beli yg clearblue tu... yg tu 99%tepat ,kalu tak pun pergi tros cek doktor takot ada masalah lain

Boleh jadi kit terbiar lama sangat kot, dalam 1-2 minit dah kena baca result sepatutnya..

3y ago

Sblm 10min..ms kluar keputusan pn nmpk smar2 tu.. Cuma nk cnfirm kn btl2 je samar btl ke x.. Rupanya btl

Test lagi sekali sis…klau dr gmbr ni mcm negatif,second line mcm wap air naik

Klu last buat sex tu melekat.. xsetubuh 9 bln pn beranak sis.

klw Allah kata kun faya kun makan terjadi la ia. kuasa Allah

Kalu saya..faint line tanda period atau turun darah..

Tak boleh sis, 2 bulan tu lama tu 😅

Sy da bli clear blue.. Pn kluar mcm ni...

3y ago

positive 😅 klo sis xdtg period 2 bulan tue,mean pregnant la.better p klinik scan.nty update ya.hehe

lama tu