scan gender

assalam semua.. saya nak tanya waktu dan minggu keberapa boleh scan gender ya? saya weeks 14 dah.. ada tips tak nak tengok gender baby? takut2 baby taknak tunjuk lagi ke?

2 Balas

20w keatas dan ikut rezeki, tgk pd bby nk tnjuk atau tak. tips? takde tips rasanya. cuma klu masuk 3rd trimester blh cuba mkn benda sejuk utk bg bby gerak

Seawal 16 wks dh boleh detect tp sebaiknya tunggu 20 wks. Minum something y sweet sbb baby suka makanan y manis