Berat waktu mengandung

Saya dah 26w 2minggu sekali pergi checkup kk Latest berat saya naik 1.3kg dlm masa 2minggu Macam mana nak control supaya berat tak naik banyak?

5 Balas

tulah sy pun smpai 2kg lebih naik dalam masa 1 bulan.. nurse cuma ingtkan saja weight sy ni cuma perlu naik 0.5 ke 0.8 saja ni da lebih2 apa pun ubah saiz makanan saja.. pi suku2 separuh.. tp tulah susah mmg susah tapi anda bisa mengubahnya hehe smga berjaya momies

2y ago

ooo macam tu saya ada lagi 2 hari nak habiskan round check bp ni harapnya lepasni takda kena pergi klinik lagi banyak kali 🤭