Puasa?

Saya dah 20minggu, try satu hari untuk puasa tpi memang tak boleh tahan, lapar sangat ?bila dah lapar sangat perut akan rasa sakit.. Mcm mana yee

2 Balas

sama la dengan saya. ad saya terbaca masa sahur makan nasi, kurma and susu. saya da try, semua yg orang cadangkan. semua saya da cuba. tapi sampai tengahari je, lapar sangat. badan lembik. at the end terpksa berbuka jugak

5y ago

Nampok gaya nya gitu Lee, sebulan le bayor fidyah nya tu

same here,terpaksa buka puasa jgak time preggy last year

5y ago

xda la,try jgak puasa...xtahan betul2 baru buka,ada la 5 hri xpuasa