5 bulan cuma naik 3kg

Saya dah 20 weeks tapi berat cuma naik 3kg. Normal tak ibu2 semua?

27 Balas

Ok la tu sis kalu sya ni lagi teruk...26week.naik mendadak 4kg..kena cek gula....

Sama dengan saya😅 tapi haritu nurse cakap berat naik macam ni okay, cantik je.

Sy sepanjang pregnant ank sblm ni naik 3kg..baby lahir dgn berat 2.99kg..ok je..

saya asyik turun je awak, lepas raya saya pulun makan sampai naik sbb risau

Saya baru 4 bln dah naik 7kg..risau gak, sebelum pregnant susah btl bdn nak naik

4y ago

Sama x kita..klu naik overdose..mnum air gula pulak tkt kncing mnis...

Okay je takde masalah. Nanti kalau naik mendadak lagi pening 😁

Sy dah 8bln stgh.. Berat maintain, setgh kilo pon xnaik. Adeh..

Saya dh masuk 5 bulan berat hanya naik 0.5kg sahaja sis

Sya masuk 6 bulan berat cuma naik 2kg jerr hihi

InsyaAllah normal. Saya dah 8bulan baru naik 8kg

4y ago

Naik sekilo jaa setiap bulan.