Berat baby 3kg++ 36minggu

Normal ke berat baby 3kg lebih masa kandungan 36weeks.??

2 Balas

biasa kalau lahir berat akan kurg sikit. tp biasa org ckp baby besar klau dh 3kg.😅 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

sekarang ni dh 37weeks tiba² lekat kencing manis pulak smpai 9 risau nye ,,ada cara tak mcm mna nk kurang kn gula dlm darah ni.?