18weeks

Saya dah 18weeks.. minggu ke berapa dapat rasa pergerakan baby?? Takut pulak sebab tak rasa apa2 lagi

2 Balas

Saya pon 18weeks,,tapi mggu ke 16 dah rasa mcm gerak2 dalam perut,, siap die buat mengeras lg, nampak benjol sbelah kanan lah, sebelah kiri lah.. Kcik2 dah pandai mngeras😂..ni kandungan ketiga sy.. Dah ade abang 2org🤲

Kalau rs sekarang pn xjelas lg. Halusss je tak perasan pun. 😁 Nnt seminggu dua lg kee

5y ago

Sy pun 18 week, xrase npe pun lg.. hehe hrp bila membesar nnti aktif la dlm perut.. hehehe 😂