pergerakkan baby

berapa minggu ye kita boleh rasa pergerakkan baby? normal ke kalau 18weeks still tak rasa lagi?

9 Balas

sbnrnya baby dah start gerak² tu sis.. kta je yg x perasan atau kta x dpt bezakan gerakan bby atau angin dlm prut hihi 😊sy 17w dah rsa da skit

3y ago

sbb baby 1st kan tu yg tak tahu , pape pon terima kasih ☺️

Saya 20w ngam2 20w sis .. Terasa sngt sis.. In sha allah lagi 2minggu sis sis dptla rasa ..

3y ago

Amiiinnn . mudah2an dapat la merasa juga . ayahnya tak sabar actlyy . pape pon terima kasih ☺️☺️

Normal. Saya badan berisi. So dlm 24 week mcm tu baru rasa halus2.

3y ago

sejak preggy nie pon saya naik mendadak , tu yg tak tahu how baby gerak and tak tahu jangkaanya . hope soon dapat la merasa . pape pon terima kasih balas ☺️

anak first 20w baru rasa. kalau anak kedua 12w dah rasa gerak.

3y ago

ye ke , hope soon dapat la merasa . risau gak sbb tak rase pape . pape pon terima kasih ☺️

19week nnti akan rasa.. insya Allah..

3y ago

aamiin insya Allah.. sama sama Sis

Saya dpt rasa masa 20w-22w mcm tu

3y ago

kena tunggu la 2 3 minggu la camnie 😅 terima kasih yee balas ☺️☺️

sy 20weeks kdg rse, kdg tk rse

3y ago

tula ramai kata kalau baby 1st 20w nanti . hope so laa . aminn . pape pon terima kasih balas ☺️☺️

4 bulan ke ats

3y ago

nrml sis..ank fist ek..lau ank fist mmg lmbt skit rse pgrkan bby

Normal