minyak ikan

Hi, saya dah 18w lebih, nak try minyak ikan, nak cuba minyak ikan yg kapsul mcm plastik tu, ade nak suggest x jenama ape bagus ? Sbb nak beli kat pharmacy nanti tapi x tau jenama ape bgus. Thankyou semua

2 Balas

Cari jenis fish oil ye, jangan cod liver oil, dua² sama minyak dari ikan tp cod liver oil bahaya utk ibu mengandung sbb vitamin A tinggi.Vitamin A dr sumber haiwan x boleh utk ibu hamil.Fish oil cuma ada DHA,EPA & omega 3 shj.klu sy, saya beli jenama scott tu je, murah.

5y ago

Wahh terima kasih ye sis 🤗

D'aura ok , pakai dkt rmbt bule , muka kusm/jrwt prt kcut , perut .

5y ago

Terima kasih ye sis 🤗