Minyak ikan

Tumpang tanya minyak ikan jenama apa bagus untuk ibu mengandung.dan bila boleh start ambik?

1 Balas

Sebelum decide nak ambil apa-apa ubat minta nasihat doktor dulu. Jangan terus decide nak terus ambil apa-apa suplemen. Belum tentu sesuatu suplemen tu sesuai keperluan awak dengan kandungan. Makan je ubat KK bagi sebab dah cukup dah apa diri awak dan kandungan perlukan. Tapi, kalau awak decide nak ambil juga ubat luar tanpa nasihat doktor, kalau apa jadi kat awak dan kandungan pihak KK takkan bertanggungjawab.