Baby Tak Nak Gerak Dah 2 Hari

Salam.. Nak tanya, saya mengandung dah 18 minggu, sebelum ni saya dapat rasa pergerakan dalam kandungan saya.. Tapi sejak 2 hari ni, saya tak dapat rasa lagi pergerakan bayi.. Adakah itu normal atau perlu segera ke klinik?

2 Balas

Baru lagi maybe. Takpon sis banyak buat kerja sampai tak perasaan baby bergerak. Cuba sis rehat and minum air sejuk, banyakkan bercakap dengan baby. Selalunya kalau buat macam tu baby akan gerak. Kalau sis ragu² better g check kat klinik.

18w masi awal sis , tp kalau sis ragu2 blh trus pg klinik utk kepastian ,