Geng bulan ogos sini kumpul!!

Korang dah scan gender kee.. Jomm share! Sy dah 2x scan gender n nmpk burger 😍

22 Balas

Sya haritu scan masa perut 20 week+ Dr nmpk girl hehehe happy tpi dlm masa yg sma risau jgk takut berubah sbb masa ank sulung scan Smpai 5kali nmpk girl tapi lhir boy.. apa ii gender oke ja janji anak sihat

2w ago

kan sis..doc ckp..awl2 blm pasti lg sbb blh brubah lgi gender bby..tggu 28w ke ats mgkn dh confirm gender...huhu

sy 21 weeks. tadi scan, doc cakap nampak mcm girl.. Masih mengharap keajaiban gender tu tukaq P boy🤭🤭.. Kalau girl pun dah syukur sangat, sebab kehamilan Kali kedua ni X dijangka.

2w ago

in shaa Allah sis..sy pun sma hehe..doc ckp tggu confirm 28w..mgkn ad keajaiban hehe..

Saya dah scan haritu and Dr cakap baby girl, yg first boy. Ada possibility salah tengok gender ke ye kalau scan girl nie? Sebab ramai cakap masa scan lain, keluar lain 🤣

sy scan ari tu x npk g sbb bby kepit😂 malu nk tunjuk...hihi hrp2 girl lh yg skg ne sbb anak ptama n kdua boy🤭🤭

sbelum scan pujuk baby supaya jgn tido😂alhamdulillah time scan dia terkangkang tunjuk pistol😆

Saya baru first scan gender and its a girl😂 jelas terkangkang dia tunjuk tadi ye burger dia tu 🤭

1mo ago

biasanya kalau xnampak jugak ashk kepit je bby gurl tu...

Knpa dekat klinik sya xda scan gender pun...sya dah 23 week 2 day harini belum tau gender lagi

detail scan haritu, dah nampak dah gender. in sha allah baby boy. 1st baby! doakan ya

Esok kena detail scan kt o&g, baru tau la kot..hehe..xpela, asalkan sihat..aamiinm

sama ! esom nak detail scan nak comfirm betul2 lagi sblm beli barang ahhaa

1mo ago

Mcmne sis dah scan kee 🤭