Sekadar luahan

Saya dah 17minggu 4hari. Semalam baby saya dah pergi tinggalkan saya😔 4bulan saya bersama dia, saya mabuk teruk. Bila dia pergi saya betul2 sedih sebab dah macam2 saya hadapi dgn dia😔 dan saya dah sampai fasa ini😔 semoga saya ada rezeki lagi. Saya sempat merasa sakitnya contraction selama 5hari dihospital. Sakitnya melahirkan anak walaupun anak saya kecik lagi. Waktu saya berjaya melahirkan dia, dia dah cukup sifat semua dah lengkap. Jari kaki tangan, kuku, muka semuanya dah lengkap. Dia lelaki🥲 ya Allah semoga Allah pinjamkan kekuatanNya dekat saya. Terima kasih bagi pengalaman ini, takkan saya lupakan😔

Sekadar luahan
71 Balas

Al-fatihah..Kita sama...saya dah 32w 5 masa tu..hari ni hari keenam ank Syurga saya...Masih terigt sakit contraction Dan melahirkan walaupun bby Syurga dah tkde masa tu..YA ALLAH.Semoga Kita diberikan kekuatan Dan kesabaran.. Aamiin..