darah haid atau keguguran

saya period awal 2 hari this month, tapi hari ketiga keluar ketulan darah and perut sakit sangat. normal ke ketulan macam ni? last month saya lewat period 6 hari. And saya mmg ttc dan tak pernah pregnant. Ada siapa siapa tahu tak ketulan merah putih ni normal tak ye?

darah haid atau keguguran
6 Balas

x pasti.. klu awak was2, try test upt.. klu btol gugur, upt still bley detect smpi smggu.. klu 1 line, means tu darah period la

Check upt kalau positive gugur. Kalau negative period. period yg ada ketulan for me normal je selalu saya dpt

Cek upt dulu sis, even dah gugur pun upt akan naik 2 line. Kalau 1 line tu sisa darah period yang lama

better puan g klnik n chck

try cek upt

normal