Saya da 36 mnggu 2hari... Kebelakamgan ni, rasa panas sangat ii

Saya da 36 mnggu 2hari... Kebelakamgan ni, rasa panas sangat ii ...da pasang kipas da, sampai dua kipas saya pasang tetap berpeluh satu badan.. stress rsenye, saya ni ade ekzima..takboleh berpeluh ..aircond pun xbleh nnti kulit mengelupas😭😭 takthu da nak buat ape ... Ade tak yg mcm saya kat sini..ada tak cara cmne nak nak hilangkan panas ni ..ke mmng nk dekat bersalin panas mcmni#pleasehelp

30 Balas

saya pun samaaa 37 mggu 4 hari dah. Panasnyaa pasang full kipas pun berpeluh. benda ni berlaku start 36 mggu. haha smpai rasa nak mandi 3 pagi tu. Kdg2 dlm bilik saya tido pakai baju dlm je.haha

2y ago

kalo sy lepas mandi dok dlm bilik bukak ekon berkemban je.. panas.. skrg cuaca pulak panas, tdo mlm xpnh pakai selimut.. 😂 sy da nak masuk 7 bulan..