Buasir

Saya da 34w1d. Saya nak tnya sekarang sya ada buasir. Saya da beli ubat d farmasi utk trunkan bengkak buasir luaran. Mau bertanya la kan, saya boleh bersalin normal ka. Takut sgt bila pikir.. Nti tiba2 tambah terkeluar benjolan buasir tu... Risau nya

2 Balas

Try cari minyak but2 keluaran HPA. Alhamdulillah hilang buasir adik sy guna. Cara dia guna, before buang air besar apply sikit kat area dubur tu. Lepas da buang air besar, apply lg skali.

Kena tanya doktor bleh bersalin normal ke x. X ada pengalaman. Sy doakan sis baik2 saja dan dipermudahkan urusan