Pertama kali guna Clear Blue Test

saya cuba check dapat result negative. Fungsi pill kat dalam tu untuk apa ? Sebab air kencing rasanya tak sampai kat pill tu. Mungkin result tak betul?#bantusharing #ingintahu #pleasehelp

Pertama kali guna Clear Blue Test
25 Balas

dasyat jgak ye sampai dirongkahnya pregnant test tu 😂😂😂 . klau tak pregnant mmg takkan detact sis. follow instructions dkt kotak tu.

1y ago

jenis cassette mmg senang dpt false positive.. sbb tu klau guna jnis cassette,selagi tak naik terang or jelas pada pandangan mata mmg xkan percaya.. rasanya awk salah kira hari ovulasi, lewat 15 hari mustahil upt tak dapat detact sbb kandungan dah cecah dlm 4-5 minggu mcm tu. awk kena make sure bab tarikh ovulasi dgn cara manual, tak boleh bergantung pada applikasi period tracker.