Sakit perut

Saya check guna clear blue 2 hari lepas dapat result pregnant (1-2). Bila scan doc tak jumpa apa lagi. Skrg ni rasa sakit perut mcm period tapi sakit on off. Normal ke? Atau sy perlu jumpa doc

2 Balas

Sy tak cramp. Sy rs bloated dan asyik buang angin. Ada spotting sikit sgt. Lma2 keluar byk sgt darah mcm period. Terus ke hospital jangan buang masa kat klinik. Kalau p hospital diorg akan scan melalui bawah. Nampak. Lagi clear. Selagi takda bleeding or spotting insyaallah xda apa2. Take care

Jumpa doktor sis..sy pernah gugur rasa sakit die mcm period cramp..bila jumpa doktor tgk dalam dah kosong..otw ke hosp kantung keluar sndri 😭

5y ago

sama laaa sy pon, bulan 9 gugur, then bulan 10 lekat balik, hrp sgt bby ni sihat