Dah buat upt naik double line tapi 1 line samar2. Adakah saya pregnant?

Assalamualaikum. Maaf tanya, sy baru kahwin 31/1/21..bulan ni saya dah 4 hari lewat datang bulan. Patut bulan ni next period jumaat lepas, 16/4/21.. Bila check pregnancy test naik 2 line tapi 1 line tu samar2..Last sy period hari pertama 19/3/21..selalu rasa nak demam tapi on off, tak sedap badan, sakit pinggang, pening kepala, perut asyik cramp, kerap nak kencing, sukar tidur malam. Adakah sy mengandung? Belum jumpa doktor lagi untuk pengesahan. Perlu ke sy jumpa doktor segera. Terima kasih #ingintahu #1stimemom

Dah buat upt naik double line tapi 1 line samar2. Adakah saya pregnant?
2 Balas

Pregnant awk🥰 Satu line lagi tu samar2 sbb baru lagi maybe kandungan awk baru 4-5 minggu.. Cuba awk test hujung bulan ni mcm mana.. Saya dulu sama mcm awk rasa cramp nk terkencing sesaja bagai pening kepala la apa la.. sekali check samar2 je tapi mmg pregnant.. ni first pregnancy test saya.. Masa ni baru 4w pregnant..

3y ago

insyaallah ada rezeki ni sis..try lagi 2-3 hari..kalau semakin terang memang sah la sis pregnant..baru lg rsa nya ni..

taniah!

3y ago

Alhamdulillah. Tq 🥰