Awal kehamilan

Saya cek upt dua kali faint line.. adakah sy hamil atau tidak..?

5 Balas

mcm sy pulak, 2hri sebelum period cek upt negatif.. time tu pk mmg xde rezeki lg, sbb perut dh rsa sakit2 mcm nk period , hri ptutnya period tp xperiod2 dh pelik dh, perut msih lg sakit.. xpe tggu 2-3 hri mybe hormon berubah kot asyik mrah2 😅, pastu duk sibuk keja xperasan dh 8hri lewat period mmg dh pelik sgt.. cek lg upt double line tp samar2, tetap xberharap.. pas tu tggu lg 4hri repeat upt lg dh terang sgt2 dh.. hehe sis try test lg in sha Allah ad rezeki tu

3y ago

terima kasih sis atas perkongsian.. insyAllah sy akan repeat balik..

sis kena tggu lagi seminggu utk repeat..mcm saya mula2 line pudar..tggu seminggu lebih repeat baru line terang..sementara nak repeat test tu makan folic acid n minum susu..

3y ago

terima kasih sis,insyAllah sy akan repeat semula..

komfom pregnant dh tu insyaAllah..nak kpstian lg jmpa doktr scan perut tp kna pg klinik swasta la..

3y ago

sama2😊

tgok instruction kotak upt sis . jika 1 line means negatif , kalau 2 line means positif

3y ago

tq sis.. 2 line tapi sangat pudar dua kali sy bt..

repeat test

3y ago

insyAllah sy akan repeat balik,tq sis..