1 JULAI 2020

saya cadangkan sebelum nak post something atau nak ada tnya apa2 ke , better letak tarikh .. supaya senang tau bila post tu bru naik .. sbb sini sya tgk banyak yg dah lama dah post tu bru nak naik ..

18 Balas

Betul jugak..kadang dah komen baru perasan soalan lama, ada yg years ago la 2 yrs la 😂😂 Bila perasan edit balik komen tambah " walaupun post lama" Elok kwan tu dah beranak ke, anak pun dah bleh berlari, org baru nak jwab soalan dia 🤣🤣

4y ago

kann🤣🤣🤣 kesian dia dok tunggu je soalan x kena jawap .. padahal post x naik2 kdng2 .. tu kena letak tarikh supaya senang tau bila bnda tu dipost

sya ok je nak jawap .. tpi kdng2 x tau bila bnda tu post .. yg telah dijawap tu , kita jawap soalan org tu skrng tpi dia dah post bnda tu tahun lepas 😂 haa tu yg sya mksudkan .. kalau letak tarikh senang sikit kita tau bila dia post bnda tu

4y ago

Huhu paham. Sy gitu je laa kalau dah ramai yg komen, sy like je laa 😅

Macam sy, kalau komen bwh post tu ada tulis a month ago ke ape, sy tak komen dah. Like je. Tak pun kadang2 boleh tengok atas post orang tu 'telah ditanya 5 jam yg lalu'. Kalau takde antara dua tu, sy tak komen jugak.

isu ni telah diketengahkan oleh team TAP, insha Allah tak lama lagi tarikh dan masa akan ada 😊

4y ago

bgus tu .. x laa keliru dok tnya bila post tu 😅

ya.. sbb kdg2 posting tahun2 lepas.. kita beriya komen, tup2 dah bersalin. hihihi.. lawak.

4y ago

kann 😂 ada yg anak dah besar bru kita nak jwap 🤣

Setuju! Atau TAP please update app ni.

Setuju! Sebab kadang tgk post lama pun naik balik.

4y ago

haah .. yg dah bertahun tu bru naik😂

Aik hari nie dah 5/7/20 baru saya nampak post nie

4y ago

haa kan .. sbb tu kena letak tarikh supaya tau bila post tu

😂 😂 😂 😂 😂 😂

Kan ...pelik la app nie.