Nk tya..normal ke klo berat smkin menurun..dlu brt 64kg...skg nk msk 3bln..brt 62.9...bmbg plak sis.

Saya buntu

19 Balas

normal.. pregnant akan buat kita hilang selera mkn.. buat kita rase nak memilih makn ape... tak pon buat kita rase tak tau nk mkn ape... makan semua benda rase tak kene... sbb 2 berat bdan kita cepat turun.. kalau pegi check up pon nurse akan tanye tak mkn ke berat bdan makn turun ney... masih muntah² lagi ke... and dia akan suruh kita mkn jugak walaupun xde. selera or muntah... awl² pregnant mmng mcm 2... nnty lame² back to normal lah..

normal kot...hehe...sy mula buka. buku pink berat 84kg... msa ngandung menurun ckit2..... antara 78-79kg.... lps brslin...msa p cucuk anak sbln...sy tmbang..... berat sy tggal 67kg..... terkejut sy....dgn perasaan sronok sbb dh kurus tnpa diet.hahaha..... dri sblom kwin lg nk kurus.tp xbrhasil

sy pon turun 1kg..nurse tye je muntah lg ke, xde selera ke..xde marah2 pon..berat sy turun sbb kurang mkn nasi..mkn pon skit je utk hilang lapar...minggu depan harap naik skit xpon berat kekal...jgn la turun lg..🙂

Salam sis , normal tu insya Allah nanti kalau alahan dah stop confirm berat naik balik. Mcm sy ngam2 masuk je bulan ke 4, terus tkde alahan automatic rasa nak makan tu ada 😂 jgn risau 😁😁

Normal. Sy awal2 pregnant 3 ke 4kg jugak berat turun, naik sikit turun byk berat ni. Skrg dh 31 weeks baru lah okay sikit, berat naik sikit2 😁 tp kena kawal tak boleh naik mendadak 😂

normal jer. awal ritu sya pun turun jugak berat. sya langsung tkda alahan cuma tak berapa selera nak makan. sekarang dah 28 weeks berat dah naik yee 🤣 selera kemain haha.

Normal sis kalau xda selera makan. Sy pun berat sblum pregnant 48 dah pregnant jd 44 sampai bulan ketiga. Skrg bulan keempat dah naik hampir 49 😅 selera makan kuat

sy dah timbang 31w hr tu berat badan turun 66.4 kg..30w haritu bru naik 67.5😅tp x hairanlah sis.. sbb sy control makan... tkt gdm.. wlaupun stakat ni gula sy ok

sy berat sebelom 60kg. skrg 53kg. hmm, xbole nak buat ape sbb, xbole nak telan mknan. slow² mkn even sikit pon

saya dlu first tmbg 69 second tmbg 68 skrg dh msk awal terismester kdua brt turun doktor bmbg...