29 Minggu tapi baby kecil

Saya sekarang susah hati,tadi scan..doktor cakap air ketuban kurang,bayi kecil dr minggu yg sepatutnya..apa yang saya perlu buat..saya betul2 rasa down skrg ni😭

2 Balas

sama la saya sis doktor kata masa scan 28 minggu hr tu kepala baby kecik 2 minggu dr tarikh yg sepatutnya... sekarng saya dah 29 minggu hr selasa ni kena repet scan tgk cam mn... saya risau sagt ni.... harap2 hr selasa ni x de ape2 yg merisau kan... klau sama jgk terpaksa kena jumpa pkar....

2y ago

air ketuban x de masaalh doktor cakap cuma tu jer la masaalhnya

jgn stress² docter ada bagi tahu tak utk mengatasi mslh mcm mna?klau ada cuba ikut nasihat sperti dr katakan.jgn down tak elok utk awk dan bayi.cuba tnya org² lame utk mengatasi mcm mne

2y ago

cuba tnya org² lame,and buat reseach kt google.tpi cri yg baik,klau ade contoh kne mkn buah²an kne minum air byk ke ape cuba ikut yg pting awk jgn stress and sedih.in sya Allah smua akn baik²