bleeding

Saya bru pregnant 7weeks..Ada bleeding skit2 mcm spotting tu..ingt normal..sbb prgi kk doc ckp normal..penempelan Dr ckp..tpi msok jri ke 7 msih Ada spotting ,saya xsdap hti trus prgi GH..rupanya Ada polip di pangkal rahim saya..doc d sana buang on the spot jgk. .hrap2 baby kuat smpai lahir..doakan saya..risau,sbb first baby

3 Balas

Polip mmg sllu ada klu prgnt.. kadang d hujung /luar pintu rahim... Yg ni blh buang.. tu yg ada org kerap bleeding sebab polip... Polip x membahayakan tapi blh buat risau😂😂😂

5y ago

Kadang sebab hormon...

puan nk tnye selepas buang polip ada tak spotting?

Hari*