Ada spotting coklat 7 weeks

Hai. Nak tanya. Isnin ada scan. Doc kata semua ok. Baby memang 7 weeks. Harini masa buang air kecil ada rasa mcm lendir. Warna coklat. Bukan ketulan. Adakah ini spotting yang normal or kena prgi klinik ya? Risau juga.

3 Balas

Spotting awk. Mcm sy pun dua kali kena lendir warna coklat. G klinik dr bg duphaston ubat kuat rahim n kena rest bnyk jgn buat keje berat2. Sbb sy kne threaten miscarriage sbb spotting tu. hrp2 baby okay saja la

Saya spotting jugak masa 6w mcmtu tapi sikit ii je . Makin hari makin kurang dah . Sekarang pun jrg ii je and sikit sngt . Skrang dah 8w

Spotting. Memang kena buat pemeriksaan dgn doktor untuk tahu samada normal atau tidak