Nak tanya

Salam saya nak tanya normal ke kalau 25weeks baby berat 800gram ? Atau baby kecik je ?? Sbb dokter kata mcm kecik sngt

4 Balas

Ok kot sis.. Tk kecik baby nye.. Saye pn 25minggu jugak.. Ikut berat yg app ni kasi 25minggu sepatut nye 660g...

wallahualam.. sbb sy scan haritu dkt kk 24 weeks ++ dh 800g..doc ckp baby besar sikit hahaha..

saya rasa normal je sis sbb baby saya masa scan 22weeks pon 490gram je , doc kata normal

normal sis. sy msa 26 week 880g. takut pulak bby besar