Tanya pendapat & pengalaman kalian

Saya br detect pregnant.. Sekarang mengalami sakit² belakang.. Puting susu pn rsa sakit. So far makan semua ok.. Ada tak kalian mengalami symptom² ini??

Tanya pendapat & pengalaman kalian
13 Balas

tu perkara normal bgi yg pregnant..akn da perubahan di badan..mcm saya demam & x leh bangun sakit habis satu badan bercuti di kampung plk..x tau dh pregnant 3 weeks masa tu😅 tpi rasa sengal di bahagian buah dada tu ada cm nk dtg period...bila balik umh sendiri..x dtg period jgk pd tarikh yg sepatutnya saya buat test sendiri di umh masa tu dh 4 weeks😁 selang 4 hri pergi ke klinik.. confirmkn semula mmg dh 4 weeks 🤗 alhamdulillah... TAHNIAH kpd semua mom2 yg akn menimbang cahaya mata x lama lg...🤗♥️semoga berjalan dgn lancar 😊

Normal. Saya detect pregnant 5weeks 3days. Seminggu sebelum sakit puting dan sakit pinggang tapi tak fikir apa sebab fikir nak period tapi period lewat 4 hari. Saya test upt positif. Sekarang 6weeks memang sakit betul pinggang dan kaki lenguh dua2 belah sampai rasa nak menangis tak boleh tido malam.

3y ago

normal puan. saya dlu sakit dkt breast jgk

Sy masa awal kehamilan, puting mmg rasa sakit, tulang pinggul belah kanan sakit sengal² gitu.. pastu ada sembelit.. skrg dah trimester kedua, semua tu dah rasa kurang sikit..

Ada, suami sy complain ckp bau air kencing sy pun bau lain. sy pun baru perasan selain simptom sakit belakang dgn puting sakit.

Normal. Sy sakit pinggang on off tp sakit puting berlanjutan dari awal kehamilan sampai skrg dh 19w

normal.. body kita nk meregang sbb baby nk membesar... puting sakit pun normal...

Normal sis. Hehe teruskan jaga pemakanan dan elakkan yg tidak digalakkan makan & minum ya

yea sma sis sy pn rsa gitu juga..

early pregnancy symptoms

Normal.