SAKIT KETIKA BERSAMA

Hi semua.. Pernah tak puan² mengalami sakit bahagian bawah perut ketika bersama suami? Saya dh ada anak seorang umur 2tahun. Sekarang baru plan nak pregnant lagi. Tp saya tak pernah mengambil mana² pil perangcang. Mcm mana kalian selesaikan nya.. Boleh share😌

SAKIT KETIKA BERSAMA
2 Balas

mungkin peranakan sis jatuh.Sis bolee cuba mengurut ye..Saya haritu saket masa bersama then lepas urut alhamdulillah da xsaket lagi daa n rezki mengandung balek.sekarang da 34w daa

Bagi peranakan naik semula.Urut bidan yang mahir