BLEEDING NORMAL KE

Saya bleeding semalam..maaf kotor.. tapi Saya takut normal ke darah macamni

BLEEDING NORMAL KE
8 Balas

sy kene mcm ni waktu 6minggu hamil , spotting ni mcm ni ade dlm 2 hari mcm tu , hari first sportting terus pergi klinik scan baru ade kantung , doktor ckp implantion blood .. 8minggu scan balik , alhamdulillah heartbeat n janin dlm kantum dah ade .. Ape2 pon sis pergi jumpa doktor yer , bnyk kn bedoa ..fikir postif yer...

Sebaiknya terus pergi klinik atau hospital. Boleh jadi pendarahan sebab nak menempel (tak bahaya) tapi boleh jadi juga sebab ancaman gugur. Doktor je boleh sahkan. Saya pun pendarahan macam ni awal kehamilan. Terus ke hospital dan admit wad 2 hari untuk pantauan. Doktor bagi ubat kuat rahim.

maaf klo terkasar.. Tak kisah la sis bleeding bnyk ka setitik ka.. nurse akn galakkan sis untuk direct ke hospital.. kita tak tahu keadaan baby di dalam..

Mana mana bleeding time preggy tk normal sis , dr bgtahu segera ke hospital

Sy pun mcm ni. Coklat sikit2 hari2. Dah seminggu.

3y ago

Baik check sis. Sy dh check td. Mul2 klinik biasa takdpt detect kenapa. Cuma nasihat bed rest. Harini sy pg pakar private baru sy tau kenapa. Rupanya ada pendarahan dkt luar kantung sy tu. Baru sy dpt ubat kuatkan rahim. Sblm ni pg klinik tkdpt ubat pun cuma advise bed rest je. Esok sy baru nk mula mkn ubat duphaston. Next week appointment lg dgn pakar. Tp sy bersyukur sy check awal.

kandungan sis ok x?

Jumpa doktor

normal