Bleeding AWAL HAMIL

Maaf kotor. Saya pregnant 5week 5hari. Normal ke keluar macamni 😥

Bleeding AWAL HAMIL
5 Balas

sy kene mcm ni waktu 6minggu hamil , spotting ni mcm ni ade dlm 2 hari mcm tu , hari first sportting terus pergi klinik scan baru ade kantung , doktor ckp implantion blood .. 8minggu scan balik , alhamdulillah heartbeat n janin dlm kantum dah ade .. Ape2 pon sis pergi jumpa doktor yer , bnyk kn bedoa ..fikir postif yer n jgn buat kerja berat2 & bnykkn rehat...

Tak normal sis sila terus gi jmpe doc Banyak berehat taww jaga pemakanan.. pada pengalaman sy spotting macam ni kalo kita kurang begerak dia xbape keluar..

Pergi jumpa doc sis. Saya pernah macam ni early pregnancy dlm 9 week macam tu gugur. Walaupun keluar sikit mcm mana pun kena rujuk doc.

mcm ni implantation bleeding .. tapi kalau tak yakin better g klinik

Better g Klinik ye Sis... semoga dipermudahkan.