Anak menyusu sebelah je .

Saya bf mom . Anak saya cuma hisap susu belah kiri je . Belah kanan taknak .. puting saya jadi satu kecik satu besar n susu belah kanan pun macam sikit je .. maybe sebab baby xhisap susu jadi kurang .. saya picit keluar sikit je . Belah kiri pulak kalau saya picit sampai memancut keluar .. nak tanya xpe ke anak hisap sebelah je . Takut anak xcukup susu xdpt khasiat yg cukup . Nk bgi susu formula dia xnak minum susu dlm botol .

1 Balas

sma mcm bby sy msa 3 bulan nk sblh je,tk pa tu..nti sbelh kanan awk bgi masa bby tdr mesti nak.tpi klw sblh kanan tu da smpai rasa xselesa da awk buat la mermad smpai rasa ringan,khasiat tu ttp dpt wlwpn 1 belah je