menoupos

Saya bertanya bagi pihak adik...dia dah berumur 32 tahun , dah berkhawin 10 tahun belum ada anak...,2 bulan akhir akhir ni dia selalu lewat 9 hari datang haid..adakah itu tanda tanda dah nak menoupos?? Dia sgt risau kalau memang betul dah nak menoupos sebab belum mempunyai anak...dah byk kali berurut juga

1 Balas

Dah 10 tahun kahwin sepatutnya dah pergi jumpa pakar selayaknya untuk cek keadaan dalaman suami dan isteri. Kalau tak nak cek keseluruhan boleh buat AMH blood test untuk tahu keadaan kilang telur. Sama ada dah nak menopause atau tak

4y ago

Then its their problem. No need to bother.