Mummy help

Saya bersalin 14/10/22 secara Emergency czer sbb baby dh berak …. And now baby dh setahun 2 bulan Saya ambik cucuk depo mmg xd miss langsung … tapi sejak keblkngan ni sya rsa macam seakan2 Bnda bergerak dalam perut 🤣 saya perasan bnda ni dh lama dlm 3@4 bulan lepas sya asal pagi je mesti muntah2 and now rsa bnda bergerak pulak dlm perut 🤣 dh pernah check upt tapi negative ..

4 Balas

Uih.... Cek doktor la puan.. Risauuu pulak sy baca. Haha. Kot jadi macam cerita nurse dah buat BTL pun, hamil. Nurse tu rasa ada gerakan di abdomen, cek doktor, hamil 6 bulan, u! Dia siap buat statement, "aku dah kata aku ni subur... " Masya Allah.. Tiada yg mustahil bagi Allah.

5mo ago

Hehe.. OK.. Mudahan semuanya baikkk

saya pon emergency czer bulan 10/22.. anak 1tahun 4bulan.. ambil depo. memang kalau duduk saja2 tu ada rasa macam benda bergerak dalam perut.. rasa macam mula2 rasa baby tendang dulu2🤣🤣 cek negative je.. mungkin mussle perut kita tu sis..

sma la sis..tpi sy normal bkn czer😅 cek upt negative

bila last period?

5mo ago

Skrg tgh period dh dekat 1 minggu tapi sikit2 je